Webshops

Hos Weblum får du lige præcis den webshop løsning, der passer til dig, dine produkter og din virksomheds behov.

Fra design til en kraftfuld webshop, der sælger

Det første indtryk og de første par sekunder er nok til, at besøgende kan mærke den følelse, det budskab du vil formidle, til at opleve det, du tilbyder dem.
Derefter har de kun et par øjeblikke til at beslutte, om webstedet har troværdighed og at begynde at opbygge tillid og loyalitet til dit brand og dit websted.
Dette er meget vigtigt for alle, men det er også vigtigt for websteder, hvor der sker salg, og hvor der foretages transaktioner. Lad os gennem en kreativ tilgang og unikt design gøre det første indtryk sejrrig, og at få din webshop til at skinne. Lad os konvertere besøgende til tilfredse kunder.

webshop
N

Webshop er den mest effektive måde at hurtigt oprette forbindelse til kunder med lettere salg og øge overskuddet.

N

Onlinebutikken er tilgængelig for alle, åben 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

N

Det kræver ikke kontorlokaler og tilknyttede omkostninger, og det er nemt at markedsføre.

Kom godt i gang med at sælge på nettet.

Processen ved en ny webshop

Planlæggelse

Først tager vi en snak med dig for at afklare dine ønsker og behov for din ny webshop. Vi kortlægger et plan om hvad du gerne vil opnå med din webshop. Her snakker vi også om de materialer som vi skal arbejde med, såsom billeder, tekster og produkter.

Opsætning

Når vi har modtaget dine materialer, udarbejder vi design til dig, hvor du kan se, hvordan din ny webshop kommer til at se ud. Vi designer indtil du er 100% tilfreds, og efter du har godkendt designet, begynder vi at kode din ny webshop.

Tilpasning

Når vi er færdige med kodning af din webshop, får du et link, hvor du kan se det igennem. Du giver feedback på det hele, og her kan du komme med eventuelle rettelser. Vi retter designet til, så du er tilfreds med din webshop.

Ofentliggørelse

Efter vi har testet hjemmesiden, og du har godkendt designet af din webshop, er den klar til at gå online. Vi flytter hjemmesiden fra vores test domæne til dit eget domæne. Vi holder et møde med dig, hvor vi oplærer dig i, hvordan du selv kan redigere din webshop.

Vi engagerer os 100% i samarbejdet!

I dag er der mange webbureauer på markedet, der lover dig hurtig sideoprettelse til fantastiske priser. De tilbyder dog ikke den funktionalitet, du har brug for, og du er begrænset af færdige skabeloner, der alligevel ikke er lavet til dine forhold, og med tiden bliver de billigste løsninger de dyreste.

Vi opretter sider på den åbne WordPress-platform, som vi leverer maksimalt til sikkert arbejde og design i henhold til dine krav.

Hvorfor skal du vælge webshop hos os?

N

Vores webshops er altid responsive

N

Vores webshops er altid konverteringsoptimerede

N

Vi laver webshops i WooCommerce, som er verdens bedste open source webshop system

N

Vores vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet

N

100% ejerskab – Du ejer selv din webshop!

webshop_weblum

Hvad er og hvorfor vælge WooCommerce?

WooCommerce er den bedste open source-system, fuldt tilpasselig, skabt til WordPress-platformen med over 73 millioner downloads og dominerer i øjeblikket en betydelig del af e-handelsbranchen med en andel på 30%. Hvis du planlægger at starte en online butik, der tilbyder en enkel og effektiv brugeroplevelse til besøgende, skal du først overveje WooCommerce.
En dynamisk platform, en kombination af stærke e-handelsrammer og WordPress fleksibilitet er det ideelle valg for nuværende detailhandlerejere. Hovedmålet med denne platform er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vokse i det digitale rum, og det er det første valg af iværksættere, der ønsker at dykke ned i e-handelshorisonten.
Det intuitive og enkle brugergrænsefladedesign giver dig mulighed for nemt at tilføje, redigere eller slette produkter, deres billeder og beskrivelser, mængde, priser, rabat, status samt at styre konti. Du kan oprette billedgallerier for produkter og offentliggøre specifikationer med integrationen af forskellige populære faktureringssystemer.

Skal vi hjælpe dig videre med din webshop?

Vi skaber unikke WooCommerce løsninger designet lige til dig. Vores opgave er at realisere din vision.
Kontakt os allerede i dag og lad os begynde på samarbejdet. Det vil være vores fornøjelse.

Pin It on Pinterest