Sociale medier

Vil du gerne være mere synlig på de sociale medier?

Vi hjælper dig med din markedsføring

på sociale medier.

Social media marketing

Social media marketing er brugen af sociale medier platforme til at oprette forbindelse til din målgruppe, for at opbygge dit brand og at skabe mere trafik til din hjemmeside. Dette involverer at offentliggøre indhold på dine sociale medier profiler, lytte til og engagere dine følgere, analysere dine resultater og køre annoncer på sociale medier.

De største sociale medieplatforme (i øjeblikket) er Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube og Snapchat.

Næsten fire milliarder mennesker bruger sociale medier. Ved at være til stede på sociale medie platforme giver du din virksomhed en mulighed for at blive opdaget af dine fremtidige kunder.

Hos Weblum hjælper vi dig med at udvælge de rigtige sociale kanaler, som matcher jeres virksomhed eller produkt.

Sociale medier

Facebook annoncering

Du betaler Facebook at vise dine annoncer til brugere, der ikke har efterspurgt dit produkt eller service. På den måde giver Facebook dig mulighed for at nå potentielle kunder, som ikke kender dit brand i forvejen.
Facebook er mest benyttede sociale medie både i Danmark og i hele verdenen. Der er 70% af alle danskere der har en profil på Facebook hvilket betyder omkring 3.8 millioner aktive brugere af Facebook i Danmark.
Facebook har udviklet en brugervenlig annonceringsplatform, som gør det muligt at ramme lige præcis din målgruppe.
Vi hjælper dig hele vejen fra idé til eksekvering, så din Facebook annoncering skaber de bedste resultater, hvad enten du ønsker øget omsætning eller at have flere kunder i butikken.

Vi hjælper dig med:

N

Opsætning af Bussines manager

N

Opsætning af Facebook pixel

N

Opsætning af relevante målgruppe

N

Opsætning og optimering af annoncer

Instagram annoncering

Instagram er siden sin lancering i 2010 blevet et megapopulært medie, primært på grund af sit mere billede orienterede tilgang som socialt medie.
Facebook ejer Instagram, så det betyder, at hvis du skal annoncere på instagram, skal du igennem Facebook annonceadministrator. Derfor skal du også have en Facebook-side for at du kunne annoncere på Instagram.
Når du annoncerer på instagram kan du vælge hvilke målgrupper du finder mest relevant. Her betaler du ved CPC det man kalder for pris pr. klik. Det går ud på at du giver et max. budget. Her betaler du så kun ved hvert klik og når dit max. budget er nået, vises reklamen ikke længere.
En af fordelene ved at benytte sig af Instagram annoncering, er at du kan specificere hvem dine annoncer skal nå ud til. Det betyder at du kan vælge alt fra, alder, bopæl, enhedstype, køn, religion og så meget mere. Hvis du ikke er helt sikker på om dit produkt henvender sig til den rigtige målgruppe, kan du også aflæse hvilken målgruppe der oftest klikker på din annonce, ved brug af diverse administrationsprogrammer.

Via annoncering kan du på Instagram opnå en lang række målbare forretningsresultater:

N

Trafik til dit website

N

Konverteringer

N

Øget kendskab til dit brand eller produkt

N

Flere afspilninger af din video

Skal vi hjælpe dig med annoncering på Facebook og Instagram?
Kontakt os allerede i dag!

Fordelene ved markedsføring på sociale medier

Sociale medier marketing hjælper en virksomhed med at få feedback direkte fra kunder og samtidig skabe et langt mere personligt billede af sig selv globalt.
De sociale mediers interaktivitet giver kunderne mulighed for at stille spørgsmål, indgive mulige klager, dele meninger.
På denne måde føler kunder sig mere sikre, og virksomheden får endnu mere autoritet ved at vise omsorg for sine klienter.

Sociale medier marketing
Facebook marketing

Hvad skal der til en vellykket SMM?

God marketing på sociale medier kræver engagement. Hvis du er ny i dette, kan du måske synes, det er nok at have et par indlæg om dagen, tilfældige statusopdateringer, et solidt antal følgere og likes, og det vil øge kendskab til din virksomhed. Sandheden er langt fra det – detaljeret planlægning og engagement er påkrævet.
Uanset om du er en stor virksomhed eller en enkeltmandsvirksomhed, kan sociale medier være det billigste og mest magtfulde marketingværktøj i dit arsenal, som du kan opbygge tillid og autoritet, der hjælper den eksponentielle vækst i din virksomhed.

Hvilken platform for socialt netværk er bedst?

Det bedste svar på dette spørgsmål ville være: Den, som dine kunder er på. Det er vigtigt at bruge den platforme med større popularitet og antal brugere, forudsat at din målgruppe er der.

Sociale medier marketingtjenester

Inden du begynder med en social mediamarketing strategi, skal du opbygge et godt fundament. Et godt fundament betyder, at du har et unikt logo, hjemmeside af høj kvalitet som er SEO optimeret, kvalitet og relevant indhold på hjemmesiden skræddersyet til målgruppen og visuelt tiltalende profildesign på sociale netværk.
Hvis du opfylder alle ovennævnte kriterier, kan intet forhindre dig i at realisere det fulde potentiale i din virksomhed. Vær dog opmærksom på, at resultaterne ikke kommer lige med det samme. Konstant arbejde og dedikation er påkrævet.

Har du brug for hjælp med din sociale medier strategi?
Lad os hjælpe dig.
Kontakt os allerede i dag!

Pin It on Pinterest