SEO

Gennem en kombination af tekniske analytiske værktøjer, kan vi hjælpe dig, at din hjemmeside blive søgeords optimeret.

Søgemaskineoptimering

Hvad er SEO?

Søgemaskineoptimering bliver ofte forkortet SEO, der står for Search Engine Optimization. Det betyder ganske enkelt at optimere til søgemaskinerne. SEO er som markedsføringsdisciplin med til at øge en virksomheds synlighed, og hermed konkurrenceevnen, i søgemaskinerne.

Hvad er hovedmålet med SEO-optimering

Professionel webdesign er ikke nok til, at dit websted kan besøges. Det er nødvendigt, at når brugere indtaster et bestemt søgeord i søgefeltet, finder de dit websted blandt de første i søgeresultaterne. Søgemaskineoptimering rolle er netop rettet mod at tiltrække din hjemmeside til så mange målrettede besøgende fra søgemaskiner.

Vidste du…?

  • 70% af de brugere, der søger efter et bestemt udtryk, åbner kun de første 3 resultater,
  • 90% af de brugere, der søger, går ikke længere end den første side.

Hvorfor er SEO så vigtigt

Uanset om din hjemmeside indeholder information eller tilbyder produkter og tjenester, vil de fleste besøgende bruge søgemaskiner til at finde dig. Der er kun dem, der har hørt om din virksomhed, som vil søge lige på hjemmesidens adresse.

Søgemaskineoptimering øger trafikken til din hjemmeside, hvilket kan føre til flere opkald og forespørgsler, men også til en forholdsmæssig stigning i interessen for dine tjenester og produkter.

Det budget, du investerer i optimering af SEO-websteder, kan returneres mange gange gennem yderligere overskud, som du vil opnå, baseret på en bedre placering i Google.

SEO optimering weblum

Vi lever i en tid, hvor internettet tager en stigende markedsføringsandel af kagen og bliver det mest dominerende medium til promovering og reklame. Sammenlignet med konventionelle måder at reklamere på, giver Internet mange flere muligheder for at nå dine potentielle kunder. Google søgning er en chance for at blive set, og for at skabe en solid og god position er det nødvendigt at bruge passende teknikker, der vil bidrage til at opnå de bedste resultater.

Hjemmesider, der er optimeret på den rigtige måde, har mere end 80% af søgetrafikken.

Hvis din hjemmeside ikke vises i disse søgemaskiner, når du indtaster søgeord i søgefeltet, kan du miste et utroligt antal besøgende og dermed potentielle købere af dit produkt eller brugere af dine tjenester.

Hvis du vil tage din virksomhed mere alvorligt, er SEO-optimering for Google uundgåelig.

Skal vi hjælpe dig med SEO – optimering?

Kontakt os allerede i dag!

Pin It on Pinterest