Hvorfor skal du have en hjemmeside?

Skrevet af: Damir Lumanovic
8. oktober 2020

Ønsker du flere kunder, men du har ikke en hjemmeside eller din nuværende hjemmeside ikke har været optimeret i lang tid så bør du finde nogle gode tips i denne artikel. Her kan du læse om de 7 gode grunde til, at din virksomhed har brug for en hjemmeside, uanset hvilken branche du befinder dig i.
Vi har sammensat nogle specifikke grunde til, at din virksomhed skal have en ny, eller optimere sin nuværende hjemmeside.

 

Indholdsfortegnelse

 

Hjemmesiden hjælper dig med at opbygge troværdighed

Troværdighed er meget vigtigt for at overleve i erhvervslivet. I dag eksisterer du ikke, hvis du ikke har en moderne og brugervenlig hjemmeside.
At have en professionel, moderne og brugervenlig hjemmeside kan hjælpe dig med lettere at formidle til potentielle kunder.

Hvordan hjælper en hjemmeside dig med at opbygge troværdighed?

Ud over at fremvise dine produkter og tjenester kan du også fortælle forbrugerne om din virksomhed og dens mission. Ved at hjælpe forbrugere med at lære din virksomhed at kende arbejder du på at skabe tillid, hvilket er det første skridt i at opbygge langvarige kundeforhold. Hvis du vil vise verden, at du tager din virksomhed alvorligt, er det tid til at investere i en professionel hjemmeside.

 

Kunder forventer at din virksomhed har en hjemmeside

I dag, mere end nogensinde vil kunderne være i stand til at finde oplysninger om dig på din virksomheds hjemmeside. De fleste undersøger online, før de foretager et køb, selvom det er noget de køber fra f.eks. deres lokale butik. Kunder forventer at du har en professionel, moderne og brugervenlig hjemmeside, fordi det er vigtigste værktøj, hvor dine potentielle kunder kan få information og forskellige oplysninger om din virksomhed.
Har din virksomhed ingen hjemmeside, sender det en besked om, at din virksomhed ikke er seriøs, eller at du ikke er interesseret i at finde nye kunder. Det er bestemt ikke besked, du vil sende.

 

Hjemmesiden er online 24/7

altidaaben weblum

At have en hjemmeside betyder, at kunderne altid kan finde dig, når som helst og hvor som helst. Selv uden for åbningstider fortsætter din hjemmeside med at sikre dig nye kunder. Fordelen ved at have din egen hjemmeside er, at din virksomhed konstant vil være tilgængelig for kunder. Dette betyder, at når dig eller dit personale ikke er tilgængeligt for at interagere med dine kunder, er din hjemmeside i stand til at give nyttige oplysninger eller endda give kunder mulighed for at foretage et køb eller bestille dine services. De fleste virksomheder i dag har deres egen hjemmeside, og det er en stor chance du vil miste stor mængde af kunder til dine konkurrenter ved at ikke have en hjemmeside.

 

Anmeldelser

hjemmeside anmeldelser weblum

Når du har en hjemmeside, får du mulighed for at dele de anmeldelser kunderne har skrevet om din virksomhed. Fremvisning af gode anmeldelser på din hjemmeside giver potentielle kunder et positivt indtryk af din virksomhed.
Kundernes anmeldelser er enorm vigtige for din virksomhed, fordi de er med til at øge troværdigheden af din virksomhed. Anmeldelser giver dig en mulighed at forstå dine eksisterende kunder og for at tiltrække nye kunde.

 

Sociale medier er ikke nok til en komplet online tilstedeværelse

Mange små virksomheder stiller spørgsmålet: ”har vi stadig brug for en hjemmeside, når vi allerede er aktive på sociale medier?” Det korte svar er JA!
Måske har du allerede en Facebook side og nogle ret gode anmeldelser på sociale medier, men det ikke er nok hvis du gerne vil have et stærkt onlinetilstedeværelse. Det er vigtigt at være aktiv på de sociale medier, fordi det spiller en stor rolle hvis du ønsker en god placering i søgemaskinerne. Det betyder at, hvis du har samme navn, adresse og telefon på de sociale medier som på din hjemmeside, vil søgemaskinerne selv kunne relatere din profiler med din hjemmeside. Det vil hjælpe på dine placeringer, fordi søgemaskinerne vil finde dig mere troværdig.
Det er også vigtigt at nævne, at ved hjælp af dine sociale medier, skaber du mere trafik på din hjemmeside.

 

Annoncering

annoncering Weblum

Værktøjer som Google Ads eller annoncering på de sociale medier giver dig mulighed for at nå ud til kunder med meget mere nøjagtighed og pålidelighed end med traditionelle offline-reklamemetoder. Derfor skal du have en professionel, moderne og responsiv hjemmeside, fordi nå kunder lander på din hjemmeside, tager det kun nogle sekunder, før de beslutter sig om de vil blive på din hjemmeside eller ej. Det er enorm vigtigt at investere i en sådanne hjemmeside, især hvis du skal arbejde med annoncering.

 

En hjemmeside sikrere dig succes på lang sigt

I Danmark er der 5,67 millioner mennesker der bruger internettet. Uden en hjemmeside er din virksomhed usynlig for disse mennesker. Når vi snakker om den digitale æra vi lever i, kan vi sige at du snart bliver usynlig for alle, medmindre du investerer i en moderne hjemmeside. Hvis du vil gerne forblive konkurrencedygtig i denne digitale verden, skal din virksomhed komme online.

 

Bonus tip

 

Vær omhyggelig hvem du vælger til udarbejdelse af din hjemmeside

I dag er der mange der lover dig hurtig sideoprettelse til fantastiske priser. Det er dem som aldrig i sit liv har skrevet en linje af kode, så de ved ikke hvordan din hjemmeside fungere, og derfor kan de ikke fikse den hvis der opstår nogle problemer.
De tilbyder dog ikke den funktionalitet, du har brug for, og du er begrænset af færdige skabeloner, der alligevel ikke er lavet til dine forhold, og med tiden bliver de billigste løsninger de dyreste. Derfor er det vigtigt at du vælger en som er uddannet multimediedesigner eller webudvikler til udarbejdelse eller redesign af din hjemmeside for at undgå unødvendige frustrationer, og unødigt spild af din tid og penge.

Ved at købe en hjemmeside hos Weblum, får du en professionel og værdiskabende løsning fra starten. Du få en hjemmeside, der passer til dine behov – Læs mere.

Jeg håber, at dette indlæg gav det nødvendige indtryk af, hvorfor det er så vigtigt at have en hjemmeside og at den bliver lavet af en uddannet multimediedesigner/webudvikler.

Kontakt os for en uforpligtende snak.

Pin It on Pinterest

Share This