Hjemmesider

Få en professionel hjemmeside uden hemmelige priser, underlige kontrakter og uden bindinger.

Skal Du have en ny hjemmeside?

Uanset om din nuværende hjemmeside trænger til en ordentlig optimering eller din virksomhed skal have sin første hjemmeside, kan Weblum hjælpe dig.
Vi skaber unikke og genkendelige hjemmesider, som vi laver efter de nyeste trends og teknologier inden for webdesign.
Alle vores hjemmesider bliver fuldstændigt skræddersyet efter kundens ønsker.
Når hjemmesiden er færdig, så ejer du den 100%. Du har også mulighed til at tegne en aftale om support.

Supportaftale er frivilligt og ikke en krav når du køber en hjemmeside hos os.

weblum_hjemmeside

Processen ved en ny hjemmeside

Planlæggelse

Først tager vi en snak med dig for at afklare dine ønsker og behov for din ny hjemmeside. Vi kortlægger et plan om hvad du gerne vil opnå med din hjemmeside. Her snakker vi også om de materialer som vi skal arbejde med, såsom billeder, tekster og produkter.

Opsætning

Når vi har modtaget dine materialer, udarbejder vi design til dig, hvor du kan se, hvordan din ny hjemmeside kommer til at se ud. Vi designer indtil du er 100% tilfreds, og efter du har godkendt designet, begynder vi at kode din ny hjemmeside.

Tilpasning

Når vi er færdige med kodning af din hjemmeside, får du et link, hvor du kan se det igennem. Du giver feedback på det hele, og her kan du komme med eventuelle rettelser. Vi retter designet til, så du er tilfreds med din hjemmeside.

Ofentliggørelse

Efter vi har testet hjemmesiden, og du har godkendt designet af din hjemmeside, er den klar til at gå online. Vi flytter hjemmesiden fra vores test domæne til dit eget domæne. Vi holder et møde med dig, hvor vi oplærer dig i, hvordan du selv kan redigere din hjemmeside.

Vi engagerer os 100% i samarbejdet!

I dag er der mange webbureauer på markedet, der lover dig hurtig sideoprettelse til fantastiske priser. De tilbyder dog ikke den funktionalitet, du har brug for, og du er begrænset af færdige skabeloner, der alligevel ikke er lavet til dine forhold, og med tiden bliver de billigste løsninger de dyreste.

Vi opretter sider på den åbne WordPress-platform, som vi leverer maksimalt til sikkert arbejde og design i henhold til dine krav.

Vi anvender WordPress temaet som hedder Divi . Divi er et af de mest populære WordPress temaer, udviklet af Elegant Themes. Divi er rigtig brugervenligt tema og giver brugeren mange design muligheder.

Hvorfor skal du vælge hjemmeside hos os?

N

Vores hjemmesider er altid responsive (tilpasset til forskellige skæm størrelser)

N

Vores hjemmesider er altid konverteringsoptimerede

N

Du ejer selv hjemmesdien – ingen bindinger

N

Vi anvender verdens mest brugervenlige open source CMS: WordPress

wordpress hjemmeside

Hvad er WordPress?

WordPress er verdens mest populære Content Management system (CMS), der i 2003 blev lanceret som en platform for bloggere. WordPress er ikke længere et system, som kun bruges til bloggere, da det i dag er et system, som bruges til at udvikle hjemmesider.

WordPress er et gratis open source-system, som betyder, at alle har adgang til den kildekode, og dermed kan rette og optimere, når en ny hjemmeside eller webshop skal udvikles. Det er et brugervenligt og simpelt system, hvor der også er mulighed for at udvikle simple eller mere avancerede løsninger. WordPress opdateres hele tiden, så den altid er up to date med de nye tendenser indenfor webudvikling.

WordPress har et brugervenligt kontrolpanel, der gør det nemt at redigere i tekster og andet indhold på hjemmesiden, og alt uden at du skal have kendskab til kodning.

WordPress har et stort plugin-bibliotek med over 15.000 plugins, hvor mange af dem er gratis. De mange plugins gør det muligt at lave alt fra funktionsudvidelser til søgemaskineoptimering.
Hos Weblum udvikler vi vores kunders hjemmesider i WordPress, og når hjemmesiden er færdigudviklet, har du mulighed for selv at administrere den. Du kan tilføje og redigere nye sider, oprette produkter og meget mere.

Spørgsmål og svar

Hvis du ikke kan finde svar her på siden, så er du velkommen til at kontakte mig her.

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen på en hjemmeside afhænger af mange ting. Den afhænger af størrelsen, hvor mange sider du ønsker og evt. specielle ønsker. How Weblum får du en professionel hjemmeside fra kun 5.000 kr.

Hvor lang tid tager det at lave hjemmesiden

Mellem 2 – 6 uger. Det afhænger af, hvor hurtigt du er til at besvare vores henvendelser, samt hvor kompleks hjemmeside der er tale om. Vi oplyser dig om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud.

Er hjemmesiden responsiv/mobilvenligt?

Ja. Alle vores hjemmesider er responsive/mobilvenlige og er tilpasset til alle skærme størrelser.

Kan jeg selv vælge WordPress tema?

Faktisk ikke. Vi anvender WordPress temaet Divi til alle hjemmesider vi udvikler. Divi er et af de mest populære WordPress temaer, udviklet af Elegant Themes. Divi er rigtig brugervenligt tema og giver brugeren mange design muligheder. Divi består af selve temaet og en page – builder kaldet Divi Byggeren.

Er der ingen binding og ekstra omkostninger?

Nej. Når vi afleverer hjemmesiden til dig, er den din. Der er ingen binding eller det med små, og der kommer ikke en ekstraregning i fremtiden. Ønsker du at tilkøbe en supportaftale, kan du læse mere her.

Kan jeg selv opdaterer min hjemmeside?

Når vi overdrager den færdige hjemmeside, laver vi videoguides til de vigtigste ting, du skal gøre på din hjemmeside. Vi oplærer dig gennem videoguides om hvordan du opretter nye sider, ændre tekster, uploade ny billeder, osv.

Kan jeg få hjælp til opdatering og vedligeholdelse?

Ja. Vi tilbyder aftale om support. Efter vi afleverer hjemmesiden til dig, får du en måned gratis support, og bagefter kan du vælge om du gerne vil tegne et abonnement på support hos os. Du kan læse mere om vores supportaftaler.

Hvordan foregår betaling?

Der betales normalt et beløb, svarende til 50% af det samlede beløb inden opstarten af opgaven, og resten når du er glad og tilfreds med din hjemmeside.

Pin It on Pinterest