Grafisk design

Vi vil forstå de unikke behov i din virksomhed, nøje udtænke en visuel identitetsstrategi og skabe originale løsninger til dit visitkort, flyers, kataloger, plakater, menukort og andet reklamemateriale

Det første indtryk er det vigtigste

Det første indtryk er det vigtigste! Vi ved, hvordan du hurtigt kan interessere dine klienter eller kunder! Vi leverer Grafisk design i henhold til moderne standarder for dit websted, magasin, annonce eller salgsfremmende materiale. Det er op til dig at fortælle os, hvad du vil, og vi er her for at omdanne dine ideer til kvalitetsdesign!

Weblum tilbyder moderne visuelle løsninger, der er skræddersyet til dine behov for at udvikle din forretning eller idé. Vi tilbyder et komplet sortiment af grafiske designtjenester, fra webdesign, logoer, reklamemateriale, produkter, emballage kasser til at skabe en komplet visuel identitet. Vores mål er at give dig det bedste produkt af højeste kvalitet, baseret på den idé, du vil formidle til dine kunder.

Grafisk design, vi tilbyder:

E

Visitkort

E

Flyers

E

Plakater

E

Design af kataloger

E

Design af menukort

N

Vi designer indtil du er tilfreds!

N

Levering af trykklare filer

N

Vi designer efter dine ønsker og behov

visitkort

Visitkort

Visitkort er en form for kommunikation med klienter. Oftest er et visitkort den første præsentation af din virksomhed til potentielle kunder, og det skal derfor gøres så professionelt som muligt. Visitkortdesign kan være innovativ og kreativ, enkel eller seriøs og sofistikeret.
Visitkortdesign kan være et meget komplekst og krævende job, der kræver en idé, kreativitet og vigtigst af alt et unikt og genkendeligt design. Valget af farver og typografi, logo, hvordan man præsenterer virksomhedens aktiviteter, er blot nogle af de spørgsmål, der skal besvares.
Et visitkort kan have et design på den ene side eller begge dele.

Flyers

Uanset om du sælger noget eller starter en ny virksomhed, er en flyer en af de billigste og mest effektive måder at tiltrække potentielle kunders opmærksomhed på. En flyer er et papir i lille eller mellem størrelse, enkeltsidet eller dobbeltsidet udskrivning og er en ofte anvendt type reklame. Det mest almindelige flyerformat er A6 (10,5 x 14,8 cm).
Flyeren skal indeholde grundlæggende oplysninger om din virksomhed og de produkter eller tjenester, du tilbyder. Flyers må ikke være rodet med information og farver, da dette medfører den modsatte effekt. En god flyer med et enkelt, men effektivt design giver det bedste indtryk på potentielle kunder.
Den vigtigste ting ved flyvedesign er at finde harmoni mellem tekst, billeder og farver. Hvis du har flere produkter eller tjenester, som du vil vise på en flyer, for at undgå overbelastning af information, er der to løsninger.
Den første løsning er at skabe mere stilistisk relaterede flyers, og den anden er at oprette en brochure.

flyers
plakater

Plakater

En plakat er en grafisk løsning, der som et marketingværktøj skal give en forbipasserende mulighed for øjeblikkeligt at få information om det produkt eller den service, der tilbydes. Det må ikke være rodet med information, farver og billeder, for i dette tilfælde vil det blive vanskeligt at læse og ikke vil interessere forbipasserende.
Sjældent vil en forbipasserende stoppe for at læse oplysningerne på en overfyldt plakat. Det er meget vigtigt at bruge farver i designet på plakaterne, der svarer til det, der præsenteres for dem, fordi alle farver forårsager forskellige psykologiske effekter.
Derfor er det meget vigtigt, at plakaten oprettes af fagfolk for at øge dens indflydelse som et middel til reklame.
Vi ser plakater rundt omkring os på gaderne, nogle af dem har du sandsynligvis ikke engang bemærket, og nogle af dem må have interesseret dig.

Kataloger

Et katalog er en liste over produkter eller tjenester, der tilbydes af et bestemt firma med deres beskrivelse og priser, der er offentliggjort som et trykt dokument eller elektronisk dokument (e-katalog).
Kataloget er en samling af produkter, der er grupperet i kategorier og underkategorier, der giver brugerne let synlighed. Katalogets vigtigste mål er at beskrive hele dit tilbud, handling og en del af dit tilbud.
I begyndelsen af kataloget defineres kort information om din virksomhed kort efterfulgt af en præsentation af produkter og tjenester. Katalogets format er ikke standardiseret, men tilpasses kundens ønsker for entydigt at præsentere, hvad der skal præsenteres.

katalog grafisk design
menu grafisk design

Menukort

Når det kommer til restauranter og caféer, betyder menuen præsentation af mad og drikkevarer, der tilbydes. Opstillingen af skabeloner og farver, beskrivelsen af menupunkterne, uanset om de er i en formel eller uformel stil, skal svare til konceptet og atmosfæren for selve restaurantens placering og tema.
Menuen kan kun være et ark med større papirmængde, plastificeret på begge sider eller i form af en pjece med et omslag dækket med læder, hvorpå logoet til din cateringfacilitet og lignende er præget.
Valget er dit, og for alt andet er vi her for at sikre, at menu udformningen af din restaurant efterlader et godt indtryk på gæsterne.

Skal vi hjælpe dig med grafisk design?
Kontakt os allerede i dag!

Pin It on Pinterest